Съвети и трикове за дамски дрехи големи размери

Рокля голям размер

Няма значение дали имате няколко килограма в повече, важно е да знаете какви трикове да прилагате. Подбирате и съчетавате облеклото си?

Особено, когато говорим за големи размери при избор на дамски дрехи. Важното е да се чувствате добре в тях и да привличате погледите на минувачите право към вас.

Нашият съвет към по-пухкавите дами е да превръщат недостатъците в ефект, възползвайки се по правилния начин от всяка една извивка, която до момента са смятали за излишна.

Ето и някой от съветите за дамски дрехи големи размери, които ще ви помогнат

  • Задължително започнете процеса по изграждането на стилен гардероб. Изхвърлете онези широки и тъмни дрехи, които до момента сте носели на няколко ката върху себе си. Вярвате, че това не просто ще прикрие килограмите ви, но и ще ви накара да изглеждате по-добре, отколкото сте в действителност.
  • Важно е също да се научите на това как да подчертавате и как да прикривате някой от частите от своето тяло. Не забравяйте, че цветовете и кройките са основното ви оръжие, с което трябва да свикнете да боравите по възможно най-правилния начин, така че то да играе във ваша полза. Ако искате да отклоните погледите на останалите от някоя част от тялото си, която смятате за най не харесвана, то това, което трябва да направите, е да акцентирате върху друга такава, която ви кара да се чувствате секси и привлекателни.
  • Запомнете, че тъмните цветове прикриват, а светлите подчертават. В случай, че талията ви е най-харесваната част от тялото, то онова, което можете да направите, е да поставите светъл колан върху тъмна риза, блуза или туника. По този начин ще успеете да я подчертаете по възможно най-стилния и правилен начин.
  • Големите щампи или десени успяват да накарат човек да изглежда по-едър, отколкото е в действителност, докато по-малките смаляват неговата фигура. Затова и съветът ни към вас е да си купувате дрехи с по-дребни апликации или щампи. Те ще ви свършат страхотна работа.
  • Хоризонталните райета при дрехите с големи размери са възможно най-неподходящите. Избягвайте ги, ако искате да изглеждате красиви, стилни и привлекателни. И все пак ако искате да носите райета върху себе си, то заложете на вертикалните или диагонални райета.

Големи дамски дрехи – с какво да внимавате при съчетаването

Къдриците са допълнение към всяка една дреха, имаща за цел да акцентира върху определена част от тялото ви. Нашият съвет е да не ги слагате, ако сте с наднормено тегло.