3 идеи за подарък в последния момент

Пъзел с твоя снимка

Още с настъпването на декември месец, голяма част от хората се втурват в ожесточено пазаруване на какви ли не вещи, които да поднесат на любими за тях хора. Често преставаме за мислим за всичко останало и се фокусираме единствено върху това какво да подарим на любимия си, майки, бащи, братя, сестри, приятели и т.н.

В тази статия сме се постарали да ви предоставим няколко уникални идеи за това какво да подарим на най-близките си хора, по случай Коледните и Новогодишни празници. Разбира се, от съветите и предложенията ни можете да се възползвате и през останалото време на годината.

Трите идеи за подаръци са перфектната възможност за онези от вас, които часове преди Бъдни вечер стъпват на българска земя или такива, чиято заплата е била задържана до последно. Каквато и да е причината, поради която сте оставили покупките на заден план, то ние сме сигурни, че поне няколко от предложенията ни ще ви грабнат още на секундата. Това, което се изисква от вас, е да добавите към избрания подарък картичка, която да изпишете с най-искрени и топли думи. Бъдете сигурни, че вечерта ще премине емоционално, вълнуващо и запомнящо се.

1. Пъзели с ваша снимка

Едно от нещата, които няма как да не породят нечувана доза радост и щастие е пъзел с ваша снимка. Чудите се какво а подарите на своята любима? Тя има всичко, от което се нуждае. Милион пъти сте й подарявали скъпи парфюми, маркова козметика, красиви рокли и какво ли не друго. А защо да не експериментирате с нещо, различно и уникално, предмет, който ще ви остане спомен за цял живот. Пъзелът с ваша снимка е един от най желаните подаръци от всяка една дама, уверяваме ви в това.

А и защо не се замислим за неговото подреждане? Помислете как ще прекарате няколко незабравими часа в подреждане на всяка една от неговите части, пиейки червено вино пред горящата камина. Звучи страхотно, нали? Побързайте да зарадвате любимия човек във вашия живот.

2. Чаши с ваша снимка

На пръв поглед чашата е един крайно обикновен подарък, но в нея се крие способността да разкрие усмивка на лицето на всеки един. Модерният свят, който обитаваме, ни позволява да се възползваме от всякакви разнообразни принтове. Изберете любима ваша снимка и извършете своята поръчка. Ако желаете бихте добавили и послание, изразяващо чувства, емоции или друго. Представете си какво би било чувството на отпиване на сутрешното кафе.

3. Колаж от снимки в рамка

Всяка една жена, мъж, майка, баща, сестра или приятелка с удоволствие би поставила колаж от ваши снимки в своя дом. Това е един от онези сантиментални подаръци, които имат своята уникална стойност. Независимо от цената на подаръка, той се запечатва като скъп предмет, дори и след много години.