Какво да подарим за Свети Валентин

Свети Валентин 2017

След любимите Коледни и Новогодишни празници настъпва момент на затишие, но не за дълго! Предстои един от най-романтичните празници, който ни зарежда с любов и ни настройва творчески. Да, наближава Свети Валентин и вече започваме да измисляме най-различни варианти, за да изненадаме приятно половинката си.

В следващите редове ще представим 5 варианта на изненади, с които със сигурност ще зарадвате човека до вас. И тъй като мъжете и жените се изненадват от различни неща, ще ви дадем варианти и за двата пола.

Изненади за жени за Свети Валентин

  1. Повечето жени обичат домашния уют и подреденост. Със сигурност ще изненадате приятно жената до себе си, ако внесете в дома си любовни мотиви. Можете да заложите на всякакви елементи, които свързвате с любовта – сърца, свещи, листа от рози, камъчета. Можете да напишете и послание. Пробвайте и ще видите, че дълго ще помните този ден ..или вечер.
  2. Ако сте прекалено ангажиран мъж, но все пак искате да зарадвате половинката си, купете това, за което ви говори в последно време, в допълнение с красив букет и го изпратете по куриер. Ако се чудите какво да й подарите, плетените шапки, ръкавици, шалове, чанти и бижута са много подходящ вариант. Повярвайте, жената до вас ще остане приятно изненадана, а гордостта, че точно вие сте до нея, ще се подсили и от леко завистливите погледи на жените, които в този момент са около нея.
  3. Ако в момента излизате с някое момиче и мислите, че е време да й кажете, че я обичате, то какъв по-подходящ момент от този?! Кажете го смело, а за в бъдеще го доказвайте.
  4. Ако нямате възможност да излизате често по ресторанти, то за празника задължително резервирайте маса за двама на красиво и уютно местенце. Това ще е възможност да останете насаме под звуците на приятна музика, да хапнете вкусно, макар и не приготвено от жена ви и да се приберете леко замаяни от прекрасното винце и хубавите емоции.
  5. Ако имате възможност, организирайте малка екскурзия за двама до място, което харесвате или пък до такова, което никога не сте посещавали. За предпочитане е разбира се къщурка с камина, винце и нежна музика. Не се колебайте, а действайте смело, в крайна сметка това са моментите, които един ден ще ви топлят.

Изненади за мъже

  1. Първото предложение със сигурност ще се хареса на всички мъже. Необходимо е само да си купите секси бельо, с което да го изчакате вкъщи.
  2. Знаем, че мъжете обичат да си похапват. Изненадайте го с вкусна вечеря, приготвена от вас, само трябва да сте сигурни, че той не е организирал вечеря навън. Със сигурност ще оцени този жест.. много често мъжете имат нужда от внимание и проява на загриженост повече и от жените.
  3. Можете да купите на мъжа си това, което ще го зарадва и да помолите някой негов колега да остави подаръка на работното му бюро. Задължително добавете и подходящо послание.
  4. Ако сте близки с жената на най-добрия му приятел, задължително организирайте нещо съвместно. Мъжете се чувстват още по-приятно, когато са сред приятели, така че може да си изкарате забавно и запомнящо.
  5. При всички случаи завършете вечерта с първия съвет, който ви дадохме.

Ако смятате изброените варианти за скучни и за клише, поздравления, вие определено знаете как да радвате половинката си всекидневно.

И не забравяйте, че Свети Валентин е празник на любовните жестове, а не на скъпите подаръци, поднесени без емоция!