Какво да знаем за лубрикантите и техния избор

Интимни лубриканти за влюбени двойки

Ако в миналото темата за секс играчките и козметиката, предназначена за интимните удоволствия, е била нещо забранено, мръсно, а дори и пошло, то днес нещата изглеждат по един коренно различен начин. Хората са далеч по-отворени да разговарят по всичките тези въпроси, както и считат за нормално да ги коментират, като по този начин приемат, че могат да се образоват, а дори и да укрепнат връзката с партньора си.

Ние подкрепяме абсолютно цялата тази трансформация и считаме, че тя се движи в правилната посока. Няма нищо по-хубаво от това да се забавлявате с половинката си, да се радвате на нови усещания и преживявания и да се чувствате добре един с друг, дори напротив. Колкото повече разнообразявате сексуалния си живот, толкова повече укрепвате връзката помежду си и спомагате за това да й придадете свежест и нов облик.

Как да изберем правилния за нас лубрикант

Видовете на пазара, както и сами знаете, са прекалено много. Често хората се объркват изключително много и не са сигурни в кой точно да инвестират своите пари. Най-лоши избор обикновено правят онези потребители, които са лишени от всякаква информация, по отношение на овлажняващите средства. Нашата цел е да съкратим до минимум всички тези инвестиции, хвърлени на вятъра, така че след края на своето пазаруване, то вие да се чувствате удовлетворени.

Например, лубрикантът за секс представлява гел, предназначен за секс и мастурбация. Той е различен от всички останали видове лубриканти, използвани, било то за покриване на татуировки, смазочни лубриканти и т.н.

За какво служат лубрикантите

Знаете, че този гел се използва по време на сексуални забавления, без значение дали става въпрос за преживявания в компанията на партньор или сте решили да поиграете сами със себе си. Много от жените изпитват дискомфорт при проникването на пениса във вагината. Болката и неприятното усещане са в състояние да провалят цялото това преживяване, а вие със сигурност не целите подобен развой на събитията. В такъв случай ви предлагаме да преминете към използването на специален лубрикант, чието основно предназначение е да овлажни зоната около вагината и заедно да преодолеете всички онези неприятни усещания.

Друга ключова ситуация, при която двойките предпочитат да включат и закупения от тях овлажнител, е аналният секс. Ако заложите на по-голямо количество лубрикант, то проникването със сигурност няма да бъде съпроводено от онази неприятна и трудна за търпимост болка, а дори напротив. Твърде вероятно е да изпитате истинска наслада и да се сблъскате с ново и вълнуващо усещане.

Предлагаме ви да посетите секс шоп Sexo.bg, където гарантирано ще попаднете на изключително богат асортимент от лубриканти, способстващи това мъжете и жените да се докоснат до върховни изживявания. Бъдете отговорни към себе си, своите секс принадлежности и вашите половинки – изберете качествен лубрикант, с който да преживеете вълнуващи еротични моменти.

Разбира се, това съвсем не са единствените предназначения на лубрикантите. Те са подходящи и при използването на мастурбация с или без секс играчки. Добре е обаче да четете внимателно състава, за да прецените дали избраният от вас продукт е съвместим със секс творението, което възнамерявате да включите в действие.