Лифтинг процедури – какво трябва да знаем предварително

Цени за лифтинг

Годините не прощават на никой и рано или късно възрастта оставя отпечатъка си върху нас, най-вече върху лицето. Всички ние се опитваме да избягаме от това проклятие, но в повечето случаи борбата се оказва безмилостно жестока. Ако до преди няколко десетки години не са съществували методи и процедури, които са заличавали бръчиците около устата и очите, то днес това не е така.

За огромна радост на представителките от силния пол, в съвременния свят всяка себеуважаваща се дама има възможността да се подложи на всеизвестните лифтинг процедури, чието действие е наистина магнетично.

Този вид процедури обикновено се прилагат върху хора, които са надскочили 30 – те години. Не са малко обаче случаите, в които кожата е преждевременно състарена и това може да се случи още преди да навършите 30 – те. Всичко е индивидуално и се свързва основно с начина ви на живот, стресовите ситуации в ежедневието, както и храненето и спортуването.

Ако искате да се радвате на сияйна и опъната кожа за по-дълго, то опитайте се да бъдете колкото се може по-спокойни и да наблягате предимно на здравословните и супер храни, които да дават на тялото ви всички онези полезни съставки, от които то изпитва потребност. Наред с всичко това консумирайте достатъчно количество вода, тъй като тя е от ключова важност за това как ще изглеждаме сега и в бъдещето.

Какво трябва да знаете за лифтинга

В тази статия ще ви разкажем на дълго и на широко за това какво представляват лифтинг процедурите, какви са видовете и всичко останало, което обикновено интересува хората, преди да се подложат на тях. Искрено се надяваме да ви бъдем полезни и много скоро да успеете да коригирате всички онези несъвършенства, които до този момент са били трън в очите ви и всеки път, щом се погледнете в огледалото, не изпитвате онази любов към външния си вид.

Лифтингът е известен и под наименованието ритидектомия. Чрез оперативен път се премахват всички онези несъвършенства по шията и лицето. Най-общо казано лифтингът подобрява общото състояние на кожата и мускулатурата, като ви прави да изглеждате с няколко години по-млади от колкото сте в действителност.

Няколко са основните видове лифтинг – лифтинг с конци, традиционен и ендоскопски лифтинг. Трудно можем да определим кой е най-предпочитан, според това какво е състоянието на кожата ви. Ако се допитате до специалист, той най-добре би могъл да ви отговори на този въпрос. Понякога се налага да се комбинират няколко метода, така че да се получи желания резултат.

Надяваме се, че сме ви били полезни и вече имате малко повече яснота по въпроса, който е от огромна важност за вас самите.