Протеин – от какво количество се нуждаем дневно

Протеинова добавка за хранене

Безспорно тази тема е обсъждана твърде много пъти, но ние вярваме, че все още съществуват хора, които си задават поредица от въпроси, свързани с приема на протеини. За да ви бъдем максимално полезни, то ние ще се опитаме да обхванем всеки един въпрос, така че много скоро да имате съвсем ясна представа за това за какво служи тази хранителна добавка, известна още под наименованието „белтъчини”, както и полезна информация, обвързана с нейния прием и количеството, което е препоръчително да консумираме.

Истината е, че основният ни стремеж е обвързан с това да отговорим максимално подробно на всеки един от въпросите, които си задавате, така че да ви послужим като наръчник. Наясно сме с това, че не всеки успява да почерпи нужните знания от книга, учебник, а дори и след консултация при професионално лице. Постарали сме се да ви разгърнем наученото от нас пo възможно най-опростения начин. В редовете по-долу ще ви стане ясно какво имаме предвид.

Преди обаче да продължим към същността на днешната статия, то ще отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че приемът на протеин не е свързан единствено с времето, когато да се случва това, както и самата му дозировка, но и мястото, от където го закупувате. От първостепенна важност е да получите информация, относно произхода му, както и да инвестирате парите си в място, лицензирано да разпространява подобен вид хранителни добавки.

За да не си губите времето в излишни проучвания, свързани с разпитване на близки, познати, приятели, както четене из форумите, то нашето предложение е да посетите онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg.

В Workout.bg ще откриете богат избор, включващ какви ли не протеинови добавки и суплементи, достъпни за вас. Всички те са в готовност да работят във ваша полза и да ви съдействат безотказно при постигането на мечтаната фигура.

Какво количество протеини се препоръчва да консумираме на ден

Тук ще ви разказваме най-общо, като под един знаменател ще поставим жените и мъжете. Разбира се, ако сте решили сериозно да се захванете с приема на тази хранителна добавка, то ние ви съветваме, преди това, да се информирате значително по-добре.

Можете да преминете през консултация, извършена от специалист. Така ще получите най-добър съвет за постигането на оптимални резултати.

Ако ли все пак сметнете за излишно да инвестирате кой знае какво внимание, то ние ви предлагаме да прочетете написаното по-долу, което навярно ще ви послужи като добър ориентир.

Хората, които отделят минимум няколко дни в седмицата, по няколко часа, които да прекарват в залата, е необходимо да приемат по-големи дози онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg. Обикновено при тях теглото телесна маса се умножава по 3 и получената стойност е количеството, което следва да присъства в менюто им за деня.

Онези, които не са кой знае какви привърженици на физическите натоварвания и съвсем не се раздават на макс в залата, биха могли и допустимо е да го направят, да умножат теглото телесна маса по 2.

Добре е да знаете обаче, че получената стойност е минималното количество протеини, които всеки трябва да приема на ден.

Надяваме се да сме ви били полезни и да сме съумели да задоволим любопитството ви до не малка степен.