Как да се справим с наднорменото тегло, без крайности?

Наднормено тегло

В днешно време наднорменото тегло е проблем, който се е превърнал в бич на съвременното общество. И това не би трябвало да е новост за никого, имайки предвид, че на всяка пряка се предлагат бързи закуски, дюнери и какво ли не. Хапвате нещо на крак или набързо отскачате до съседната закусвалня за улеснение.

Не пропускайте хранене

Понякога пропускате сутрешното хранене, друг път обеда, а доста често не хапвате нищо цял ден и вечер, когато се приберете си наваксвате стабилно пропуските. Всичко това се отразява върху вас и вашата фигура. Чувствате се уморени и след работа дори нямате желание за разходки или излизания, а просто искате да стигнете до дома.

Липсата на движение още повече усложнява проблема с излишните килограми и те продължават да ви тормозят. Цялата тази картинка се е превърнала в кошмар за някои и в желанието си да не изпадат в подобно положение, предприемат крайни мерки. Тук става дума за всички и симпатични девойки, които имат здравословно тегло, но се мислят за по-пълнички отколкото са реално.

За да смъкнат двата килограма, които според тях са им в повече се хранят през тръбичка или в продължение на дни консумират само и единствено вода и лимонов сок. От време на време вкарват в хранителния си, в случая по-скоро питейния, режим и някои други слабителни. При тези млади хора доста често това прераства и в психически разстройства като анорексия и булимия. И ето как проблемът с излишните , може да провокира и други, също толкова пагубни, състояния.

Има много по-лесни и далеч по-правилни начини за справяне с килограмите. Здравословното отслабване не е само мит, а наистина съществува. Редица биомагазини предлагат уникални продукти на билкова основа, които в съчетание с балансиран хранителен режим и повече движение ще ви помогнат не само в извайването на красиво и стройно тяло, но и в съхраняването му. Биопродуктите ще погрижат за добрия тонус и правилното протичане на храносмилателните процеси.