4 причини да изберете подова настилка от винил

подова настилка от винил

Ако ви предстои да правите ремонт на жилище, което смятате да отдадете под наем или пък ще ползвате самите вие, но не разполагате с много излишни средства, вероятно вече търсите информация за това как да направите ремонта си евтино.

Подовата настилка е важна, но не дотолкова, че да погълне целия ви бюджет за ремонт, ето защо е добре да се инвестира в нещо, което ще бъде практично и според финансовата рамка.

Защо винилът е добър вариант

В миналото, когато хората бяха свикнали да живеят по-скромно, нашите баби и дядовци често използваха за своите кухни, а често и за други стаи, подови настилки от балатум.

Съвременната форма на балатум, или казано с други думи – винилът, напоследък набира все по-голяма популярност и трябва да се каже, че той наистина си я заслужава.

Ако подготвяте жилище, което искате да отдавате под наем и искате да го направите удобно и практично, но без да влагате твърде много, а също и ако искате да създадете уютна и практична домашна среда, но не разполагате с много възможности, това може да е вашият вариант.

1. Ще похарчите малко

Възможността да похарчите възможно най-малко пари за поставяне на подова настилка в жилище, което ремонтирате и което няма да ползвате за себе си, няма как да бъде подценена. В случая, пред вас има различни варианти, но винилът се откроява доста с ниската си себестойност.

2. Може да изглежда доста добре

Напоследък този тип подова настилка се предлага в търговската мрежа във все по-голямо разнообразие от варианти по отношение на дизайна. Лесно можете да помислите винила за скъп ламинат.

3. Можете да си го инсталирате сами

Винилът не само, че не е скъп като вариант, но и дава възможност по-сръчните хора да си го инсталират сами, особено с помощта на свои по-опитни приятели и роднини.

4. Поддържа се много лесно

Винилът не се поврежда лесно, като понякога здравината му би могла да изненада дори и онези хора, които са най-скептични и настроени срещу него. Освен това, едва ли има нещо друго, което да се поддържа с толкова минимални усилия (за повече информация, вижте в Nashdom.eu).