Как да скрием камера вкъщи

Как да скрием камера у дома

Тази статия има за цел да научи потребителите как да скрият камера у дома, с която желаем са заснемем дадена личност или да запишем разговор. В никакъв случай не можем да твърдим, че поощряваме такъв вид постъпка и не носим никаква отговорност, тъй като човек трябва да разполага с лично пространство и не винаги желае да бъде под зоркото око на любопитните. Да приемем, че понякога се налага и всичко това в името на един по-добър, по-честен и по-добър свят.

Скриването на камера не може да се нарече нито лесна задача, нито детска игра. Дори, напротив. Ако искате да се справите възможно най-професионално, то вие се нуждаете от специални насоки и съвети как точно да подходите, така че да не бъдете разкрити още на първата крачка.

Понякога лещата не успява да бъде скрита, така както трябва, и успява да отрази светлината. Ако това се случи, то вероятността да бъдете разкрити, е много голяма. Независимо колко голяма или малка е камерата, която желаете да скриете, то тя трябва да бъде перфектно прикрита, така че да не бъде разкрита от недоброжелателите.

Съвети как да скрием уредите за видеонаблюдение

Най-напред трябва да изберете възможно най-стратегическото място, от където да бъде заснето всичко, което желаете. След като сте открили такова местонахождение, то следва да помислите и за още редица други неща.

За предпочитание е камерата ви да бъде поставена там, където ще може по перфектен начин да се слива с цветове и предмети, без ни най-малко да бие на очи, както някой обичат да казват. Напоследък се наблюдава тенденцията камерите да се произвеждат във форма на различни предмети, било то часовници, будилници, химикалки, моливи и куп други. Това също не е никак лоша идея.

За предпочитане е мини камерата, закупена за наблюдение да бъде поставена в предмет, сливащ се с околната среда. Ако желаете да имате достъп до хола или всекидневната, то можете да я поставите в плюшена играчка или специално измайсторена за нея ваза.

Има и такива от вас, които най-вече се интересуват от наблюдението пред входната врата, тъй като все по-често се случва непознати да посещават дома ви. В такива случаи можете да поставите устройството в шпионката и то да заснема точно онова, което и вие можете да видите, ако сте си у дома, само че с още по-голям обхват.

Съществуват и още няколко варианта, с които можете да си служите, но изброените от нас са доказано най-ефективните. Ако се нуждаете от каквото и да било средство за видеонаблюдение, то съветът ни е да посетите онлайн магазин за видеонаблюдение. Там ще откриете правилното и разумно решение за вашия проблем със сигурност, както комплекти за цялостно наблюдение, така и отделни компоненти от този тип системи като ДВР рекордери, IP камери и т.н.

Не оставяйте сигурността у дома или в офиса на случайността, а се подсигурете, защото всички знаем в каква държава живеем.