Верига хипермаркети TeMax отваря 13-тия си обект

Темакс София

Една от най-предпочитаните от потребителите верига хипермаркети в страната открива нов обект в София. Името на веригата е TeMax, а магазинът е 13-ти по ред.

Той ще отвори врати на 18-ти юли 2018 година, като събитието ще се състои в 11:00 часа сутринта. Отново, както и досега, приоритетите са високо качество на обслужването, добри цени, качествена стока и богат избор за потребителите.

Къде да го откриете

Новият хипермаркет TeMax в София ще намерите в един от най-оживените и комуникативни райони на София. Той е разположен в жилищен квартал Горубляне, а точният адрес е “Инж. Георги Белов”, номер 5.

Мястото е изключително лесно достъпно, без значение дали пътувате със собствен автомобил или с обществения транспорт, което се дължи както на многобройните редовни линии, които обслужват тази част от столицата.

Сградата се простира на площ от 8000 кв.км., на които можете да намерите най-широкото разнообразие от продукти за дома. Новият магазин от веригата по традиция предлага приятна обстановка за пазаруване, която се допълва от компетентното обслужване на експертно обучените продавач-консултанти.

Всичко за ремонта на вашия дом

Строителният хипермаркет предлага огромно разнообразие от строителни материали, с които да направите своя дом едно по-добро място за живеене. Независимо дали ви предстои да реновирате своето жилището изцяло или просто трябва да се освежи част от него, тук ще откриете всичко необходимо, включително и нужното за целта оборудване.

В случай, че е дошло време за подмяна на старото обзавеждане с ново, TeMax е правилното място. Там ще откриете обзавеждане в различни стилове, с които да постигнете желания резултат. Тук имате сериозен избор от възможности, което ви позволява да избирате, без да се налага да правите компромис.

Качеството е гарантирано

Както винаги досега, качеството е гарантирано за всичко, което се предлага в хипермаркета. TeMax работи само с избрани продукти, което ви дава сигурност, че няма да се сблъскате с некачествени строителни материали, техническо оборудване или мебели.

Независимо от производителя стоките са подбрани на база на отзивите на потребителите, като се набляга на онова, от което клиентите са най-доволни. Промоционалните предложения, от своя страна, ви дават възможността да намерите нещо наистина скъпо и висококачествено, но на изключително намалена и разумна цена.