Кожни изгаряния – как да се предпазим от тях

Дермокозметика онлайн на ниски цени

Слънчевите изгаряния са не само много болезнени и неприятни, но са също така и изключително опасни. Ето защо сме длъжни да предпазим кожата си, осигурявайки ѝ необходимата защита от вредното въздействие на UV лъчите.

Освен традиционното добре познато зачервяване, слънцето може да предизвика цял куп проблеми с кожата, които варират изключително много по сериозност и по отношение на риска, който носят на здравето.

Предпазването от слънчеви изгаряния е наша отговорсност

Ако приемем, че човешкото тяло е храм, ние сме тези, които отговарят за това този храм да бъде в добро състояние. Ето защо предпазването от слънцето е наша отговорност.

Съветите на специалисти са да обърнете сериозно внимание на продуктите за слънцезащита, защото те трябва да бъдат силни и надеждни. Купувайте продуктите за слънцезащита от фармацевт, защото само така ще сте спокойни и сигурни, че разчитате на продукт с гарантирано качество.

Какви продукти да изберем

Много места предлагат висококачествена дермокозметика, която се отличава с широка гама от слънцезащитни продукти. Сред тях можете да намерите висококачествени кремове и лосиони, които да предпазят кожата ви от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Изберете продукт с подходящия слънцезащитен фактор, който съответства на вашия тен и начин на живот, както и на сезона. Следете какъв е UV индекса, защото той е показателен за силата на слънцето, съответно и за необходимата защитна сила, която крема трябва да има.

Ако сте почитатели на био продуктите, много магазини ви дават възможност да заложите на вашите любими натурални продукти, като същевременно сте сигурни, че получавате надеждна защита.

Бъдете предпазливи по всяко време

Внимавайте, защото силното слънце може да бъде опасно, дори и при много кратък престой на открито. Не се оправдавайте с това, че излизате само рано сутрин или следобед, както и с това, че сте някъде на сянка.

Силните слънчеви лъчи могат да предизвикат изгаряне на кожата дори и при съвсем кратко излагане на слънце като например за 10 или 15 минути.

Освен това, не забравяйте да нанасяте слънцезащитен крем дори и през зимните месеци, защото дори и тогава можем да изгорим. Слънцето може да е изключително опасно, дори когато не ни изглежда силно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *