4 идеи за персонализирани чаши за подарък

Чаши с послания

Когато наближават празници или нечий рожден ден, вълнението е голямо, но когато не знаете какво да подарите, понякога това вълнение прераства в истински кошмар.

Всички сме наясно, че подаръците не са най-важното, но все пак няма да ви гледат добре ако сте единствения човек, появил се без подарък. А и какво послание предавате по този начин на близките си?

Понякога наистина сте изчерпани от идеи – премислили сте всичко, но просто не знаете какво да подарите.

В такъв момент, а и дори да няма повод, персонализираните подаръци са чудесен вариант, който винаги ще хареса на получателя.

Оригинални идеи за дизайн на персонализирани чаши

Персонализацията ви позволява да изберете сами посланието и картинката или снимката в дизайна на чашата, или да добавите нещо към вече съществуващ дизайн.

В SmeshkiNaDreshki.com можете да избирате от богата колекция с готови дизайни за всякакви поводи или да поръчате дизайн по ваша идея със собствен текст или картинка.

Ето няколко гениални идеи за това какви персонализирани чаши можете да подарите при различни поводи:

1. Чаши за близки и роднини

Няма по-мил подарък за близките от чаша, която ще им напомня колко ги цените с всяка глътка от сутрешното им кафе или чай.

Зарадвайте майка си с чаша в с надпис в стил „Най-добрата майка на света“, или приложете същата идея за някой друг роднина, който има повод да празнува.

В SmeshkiNaDreshki.com ще намерите чаши с очарователни надписи за роднини, както и за всеки личен, национален или световен празник, на изключително изгодни цени.

2. Чаши за колеги

Работата върви най-добре, когато колектива е сплотен, а това става най-лесно с помощта на чувство за хумор.

Персонализирани чаши с надписи и послания за вашите колеги са чудесен начин да се пошегувате и да разведрите атмосферата сред екипа.

3. Забавни надписи

Не само в работната среда, но и сред приятелите чувството за хумор действа сплотяващо. То е израз на близост, която можете да удостоверите допълнително като поръчате чаши със забавен надпис за подарък при всякакви поводи.

Включете някоя шега, която само вие разбирате помежду си или такава, която е обща за целия приятелски колектив.

4. Чаши за двойки

Романтични послания, които се допълват в комплект от две чаши, винаги ще трогнат вашата половинка на Свети Валентин. Освен това комплектът остава, както и позитивните емоции, които ще изпитвате всеки път щом пиете кафето си.

Комплектите чаши за влюбени са прекрасен подарък и за годишнина от сватба, годеж или връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *