Кога се нуждаем от лубрикант

подходящ лубрикант

Лубрикант е продукт, който трябва да присъства в нощното шкафче на всяка двойка. Те могат да окажат голямо влияние в качеството на интимните отношения, оставяйки партньорите по-удовлетворени и щастливи.

Има много ситуации, в които използването на смазки е препоръчително, но лек овлажняващ лубрикант на водна основа може да свърши чудеса в интимния ви живот, дори и ако изобщо не сте се замисляли за подобно нещо.

Лубрикант – идеално решение, дори и когато няма нужда от него

Не е нужно партньорите в двойката да изпитват някакъв проблем или необходимост от използването на лубрикиращ гел или крем в секса за да прибегнат до покупката и употребата на подобен продукт (ако търсите секс магазин, където да закупите качествен лубрикант, вижте в Sexo.bg).

Всъщност, проучвания показват, че много двойки, които ползват лубрикант, изпитват по-голямо удоволствие от интимния акт, отколкото онези, които не го правят, дори и когато не са имали нуждата от употреба на смазка.

При практикуването на анален секс

Практикуването на анален секс без подходяща смазка може да бъде доста болезнено и некомфортно, което може да създаде в човека неприятни асоциации и дори желание да избягва подобни интимности в дългосрочен план.

Вместо това, ако се използва подходящ лубрикант за анален секс, това може да доведе до максимално удоволствие и за двамата партньори. Тъй като кожата в аналната зона не е податлива на разтягане, в случая ще бъде от полза силиконов лубрикант.

Този тип продукти са по-трайни, измиват се по-трудно, а също така дават възможност да се запази въздействието на продукта за цялото време на акта.

Помощ в забързаното ежедневие

Понякога в забързаното ежедневие разполагаме с крайно ограничено време за себе си и за своята половинка. В същото време, сексът и интимните отношения са важни и не бива да се пренебрегват.

Проблемът е, че при налични десетина или двадесет минути няма много време за интимна игра, която да доведе до овлажняване и до пълно удоволствие в сексуалното общуване между партньорите.

В една такава ситуация би могъл да свърши чудесна работа един лубрикант на водна основа, който да позволи бързо да преминете към същността и да се насладите максимално на акта, дори и без предварителна подготовка.

Лубрикант като помощник в менопаузата

Лекият лубрикант може да бъде ценен помощник в периода на менопаузата, когато почти всяка жена се оплаква от сухота и болезненост по време на акта. Ползването на подобен продукт ще ви позволи да се наслаждавате на интимните си отношения така, както до сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *