Колко траен във времето е лифтингът с конци

лифтингът с конци

Лифтингът с конци набира популярност изключително бързо. Хората го предпочитат поради най-различни причини, сред които са добрата себестойност на услугата, щадящата процедура и естествените резултати.

Разбира се, преди човек да се подложи на подобна процедура, колкото и да е безвредна и безопасна тя за повечето хора, все пак ще иска да знае каква е приблизителната трайност на резултатите, които ще бъдат постигнати.

Колко най-малко можете да очаквате да издържи този тип лифтинг във времето

Малко са специалистите, които биха се ангажирали с конкретна цифра като месеци и години, но все пак може да се постави нещо като универсален праг, който можете да очаквате да бъде достигнат и това е приблизително около 12 месеца.

Тук е важно да се подчертае, че тези резултати много зависят от вашата възраст, от типа на кожата ви, от начина на живот и не на последно място – от това колко бързо тялото ви разрушава временните конци.

Така, при по-млади пациенти или при хора, които по принцип се отличават с по-еластична кожа могат да се очакват и по-трайни резултати във времето, достигащи 2 и дори 3 години.

Защо този метод за подмладяване се описва като естествен

Този метод за подмладяване често бива описван като естествен, защото нишките, които се поставят под кожата, стимулират производството на колаген по естествен начин, забързват регенерационните процеси и карат кожата да се стяга със собствените си ресурси.

Колко бързо ще видите първите резултати от лифтингът с конци

Резултатите след извършването на лифтинга с конци ще бъде незабавен. Ще видите, че кожата ви е много по-стегната още преди да сте излязли от лекарския кабинет, а след 1 – 2 месеца резултатите ще достигнат връхната си точка.

Как да постигнем по-голяма трайност

Много специалисти съветват пациентите да използват конците с различни видове филъри, тъй като това допълнително ще подсили и удължи резултатите от лифтинга във времето.

Освен това, можете значително да удължите резултатите от процедурата, като направите някои качествени подобрения в начина си на живот, залагайки на здравословни избори.

Важно е да използвате качествени слънцезащитни продукти ежедневно, да пиете много вода, да консумирате здравословна храна и приемате хранителни добавки и витамини, които поддържат цялостното здраве на кожата.

Ако имате интерес към процедурите по извършване на лифтинг с конци, можете да намерите повече информация на Estetics & Dermatology и да се свържете с техни специалисти за консултация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *