Гранитогрес в офиса – предимства и недостатъци

гранитогрес в офиса

За не малко хора идеята да поставят гранитогрес в офиса сякаш няма по-добра алтернатива. Ползите в случая са много, като без да сме напълно изчерпателни, можем да споменем практичност, лесна поддръжка и стилен дизайн.

В търговската мрежа се предлага огромно разнообразие гранитогрес, като потребителите могат да намерят всичко – от най-висок клас до практични решения, които ще са по джоба на всеки (вижте в Praktis.bg).

Предимства на гранитогрес в офиса

Поставянето на гранитогрес в офиса е много добро решение. То е базирано на практичност, каквато трудно може да се намери при друг материал. И макар първоначално инвестицията да изглежда голяма, в дългосрочен план тя всъщност е незначителна.

  • Създава чувство за авторитет

Поставянето на гранитогрес е голяма стъпка в правилната посока, защото този избор създава усещане на стабилност, здравина, монолитност и по някакъв начин вдъхва доверие. Не случайно това е идеалното решение за адвокатски кантори, застрахователни дружества и много други;

  • Изглежда стилно

Гранитогресът е наистина много стилен вариант, който се използва винаги, когато се опитва да се намери елегантно решение, но без да се залага на прекомерна разточителност;

  • Поддържа се лесно

Едно от предимствата да се постави гранитогрес в офиса е това, че поддръжката е изключително лесна. Независимо колко силно е замърсен (например в лошо време или при много интензивен човекопоток), достатъчно е само едно “минаване” с качествен препарат и подходящ моп, след което офисът ще заблести;

  • Не се амортизира

Това е изключително важен детайл, който всъщност стои в основата на това, че толкова много хора предпочитат да поставят гранитогрес пред теракота, както у дома, така и в офисите си. Веднъж поставен, гранитогресът изисква изключително малко поддръжка, което се дължи на липсата на амортизация.

Недостатъци

Макар и да е идеална, този тип подова настилка също понякога бива избягвана. Трудно можем да говорим за недостатъци, когато става дума за поставяне на гранитогрес в офиса, но въпреки това много предприемачи се опитват да намерят някаква алтернатива, а причините за това са няколко:

  • Искат да направят по-малка инвестиция, а с гранитогрес това е трудно;
  • Искат мигновен резултат (от днес за утре), а гранитогресът изисква малко време за монтаж;
  • Търсят решение, с което да могат да променят дизайна на офиса, а гранитогресът е дългосрочно решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *